Vlotweg Top Movers

Home  »   Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Vlotweg Top Movers

Adres en contactgegevens

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het EPV verhuisbedrijf zelf:

 

 

 

 

 

 

Vlotweg Top Movers, meer dan 40 jaar jong!

Dat betekent en een jong bedrijf met een ervaren management ! Vlotweg Verhuizingen is een familiebedrijf met een vakkundig management en met veel praktijk ervaring. Vlotweg Verhuizingen is opgericht op 3 maart 1970 en is door haar vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot èèn van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Oost-Nederland.

Een bedrijf dat zich dóór ontwikkelt, haar verhuisdienstenpakket aanpast aan de marktontwikkelingen en technologische vernieuwingen in haar bedrijfsvoering doorvoert. Dit alles met als doel het verhuisdiensten pakket en de service naar haar klanten op het hoogste kwaliteitsniveau te houden. Of het nu gaat om opslag en beheer van archieven, kunst of inventarissen, Vlotweg Verhuizingen beschikt over uitstekende faciliteiten. Overheid en semioverheidsorganisaties, kunnen er op vertrouwen dat Vlotweg Verhuizingen in speelt op de maatschappelijke ontwikkelingen en opgelegde doelstellingen van de overheid zoals E- facturering.

Vlotweg Verhuizingen is aangesloten bij het organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 actieve Erkende Verhuisbedrijven, die allen het keurmerk EPV dragen, met 20 vestigingen door het hele land verspreid en die elk bekend zijn in eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein en door het netwerk van collega Top Movers kunnen wij een uitstekend servicepakket leveren.

Het dienstenpakket in de zakelijke markt is de laatste jaren sterk gewijzigd en meer uitgebreid geworden. Lag eerste het zwaartepunt op het verhuizen van “Volumes”, nu vandaag de dag is er de vraag van de klant naar een breed dienstenpakket, dit ter bevordering van “one stop shopping”.

Voor een overzicht aan verhuisdiensten,waaraan Vlotweg Top Movers aan kan voldoen, verwijzen wij u graag naar ons eigen website www.vlotweg.nl  of naar het informatie platform www.verhuizen.nl. U vindt op www.verhuizen.nl  een uitgebreid overzicht van alle verhuisdiensten op het gebied van de zakelijke verhuizingen waarmee ook wij u graag van dienst zijn.

Vlotweg Verhuizingen heeft ook een uniek concept ontwikkeld om het verhuizen van aanwezige losse inventaris eenvoudiger en klantvriendelijker te maken. Eenmaal gebruik gemaakt van de verhuiscontainers, dan willen onze klanten “geen doos meer zien”. Door de euronorm afmetingen, 40x60x80 cm., zijn de verhuiscontainers ook bij uitstek geschikt om voorraden of klein inventaris voor kortere of langere tijd op te slaan.

Vlotweg neemt haar maatschappelijk verantwoordelijk op het gebied van duurzaamheid serieus. De groene huiskleur van Top Movers is een afspiegeling van de groene energie die door Vlotweg zelf geproduceerd wordt. De volledige elektrische behoefte van Vlotweg, ook voor haar motorvoertuigen, wordt gedekt door de zonnepaneel installatie. Euro 6 verhuiswagens zijn toegevoegd aan haar wagenpark, dus geen CO2 uitstoot meer. Groen en duurzaam op Top niveau! Hiermee onderstreept het familiebedrijf haar visie en innovatief vermogen.

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie staat onze binnen- en buitendienst graag te woord.

Testimonials van klanten van dit verhuisbedrijf:

Cito

Airborne museum Hartenstein

Wiegerinck Architecten

Overbetuwe College

Gelre Ziekenhuizen

Zorginstelling Oranjestein

Gelders Archief