UTS Abbink B.V.

Home  »   Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   UTS Abbink B.V.

Adres en contactgegevens

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het EPV verhuisbedrijf zelf:

 

 

 

Over UTS Abbink UTS Abbink is dé innovatieve bedrijfsverhuizer voor de regio Zuid-Holland. En zelfs méér dan dat. Want ook organisaties met logistieke vraagstukken vinden bij UTS Abbink de oplossing. Denk aan de opslag van bijzondere, grote of waardevolle goederen. Of een evenement waar binnen een dag alles op zijn plek moet staan en naderhand ook weer teruggebracht moet worden. En die spoedsituatie waar u niet op was voorbereid (waterschade, opslag na brand, inboedelbewaring, etc.), maar wel direct op geanticipeerd moet worden… Kortom: voor elke logistieke uitdaging heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit. En het mooie is; terwijl wij aan de oplossing werken, kunnen uw medewerkers ongehinderd door.

UTS Abbink maakt onderdeel uit van UTS Nederland. Wij kunnen een beroep doen op 12 vestigingen en ruim 500 medewerkers in het hele land. Alle UTS vestigingen werken op een uniforme wijze waardoor wij onderling eenvoudig personeel en materieel uitwisselen. Hierdoor spelen wij op korte termijn in op veranderingen en calamiteiten zonder dat de kwaliteit van dienstverlening in gevaar komt. Ook ons wagenpark is dermate groot dat bij een calamiteit of extra benodigde capaciteit, inzet van extra transportmiddelen is gewaarborgd.

“Voor elke klus heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, ervaring, flexibiliteit en capaciteit. Geen verhuizing of logistieke uitdaging is ons daarom te groot of te ingewikkeld!”

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op 070 – 336 73 00 of per e-mail info@utsabbink.nl of kijk op www.utsabbink.nl.