Jan de Jong Verhuizingen

Home  »   Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Jan de Jong Verhuizingen

Adres en contactgegevens

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het PPV verhuisbedrijf zelf:

Jan de Jong Top Movers, Als het in één keer goed moet!

Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid voor U, maar wij weten wel hoe dit het beste kan. Wij zijn een bedrijf met een visie over bedrijfsverhuizingen, vlot, vakkundig en flexibel. Jan de Jong Top Movers is een bedrijf met een hands-on mentaliteit en met veel praktijk ervaring. Wij zijn in de provincie Groningen de enige PPV verhuizer!!

Of het nu gaat om opslag en beheer van archieven, kunst of inventarissen, Wij beschikken over uitstekende faciliteiten. Zorg, overheid en semioverheidsorganisaties, kunnen er op vertrouwen dat Top Movers in speelt op de maatschappelijke ontwikkelingen en opgelegde doelstellingen van de overheid zoals E- facturering.

Jan de Jong is aangesloten bij het organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 actieve Erkende Verhuisbedrijven, die allen het keurmerk PVV dragen, met vestigingen door het hele land verspreid en die elk bekend zijn in eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein en door het netwerk van collega Top Movers kunnen wij een uitstekend servicepakket leveren.

Het dienstenpakket in de zakelijke markt is de laatste jaren sterk gewijzigd en meer uitgebreid geworden. Lag eerste het zwaartepunt op het verhuizen van “Volumes”, nu vandaag de dag is er de vraag van de klant naar een breed dienstenpakket, dit ter bevordering van “one stop shopping”.

Voor een overzicht aan verhuisdiensten,waaraan Top Movers aan kan voldoen, verwijzen wij u graag naar ons eigen website www.jandejong.nl of www.topmovers.nl. U vindt daar een uitgebreid overzicht van alle verhuisdiensten op het gebied van de zakelijke verhuizingen waarmee ook wij u graag van dienst zijn.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, wij verhuizen u graag en goed!