G. Hulshoff & Zoon Verhuis en Transportbedrijf B.V.

Home  »   Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   G. Hulshoff & Zoon Verhuis en Transportbedrijf B.V.

Adres en contactgegevens

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het EPV verhuisbedrijf zelf:

 

 

 

Hulshoff is een familiebedrijf, opgericht in 1935 en toonaangevend binnen de branche. Innovatie staat bij ons centraal. Wij hebben een breed scala aan specialisten in huis. Denkt u hierbij aan speciaal opgeleide verhuismedewerkers voor het verhuizen van computersystemen, het (de)monteren van systeemmeubelen en het vervoeren van breekbare voorwerpen en kunst. Wij beschikken bovendien over Facility Managers en CAD tekenaars.

Duurzaamheid staat centraal binnen onze organisatie. Wij vinden het zo belangrijk dat het onze manier van werken bepaalt. Ook onze klanten en leveranciers betrekken wij bij ons streven naar optimale duurzaamheid. Want door ons samen in te zetten bereiken wij nog veel meer.

Onze uiteenlopende diensten richten zich op drie gebieden. Onze oorsprong ligt bij projectverhuizingen en inmiddels bieden wij ook geavanceerde oplossingen voor stadsdistributie en circulair meubilair. Omdat elk bedrijf anders is, zijn onze oplossingen altijd op maat gemaakt.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@hulshoff.nl of bellen naar 0900-3456666.

Testimonials van klanten van dit verhuisbedrijf:

Hogeschool van Amsterdam

De Hartekamp Groep