Dijkshoorn Euromovers

Home  »   Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Dijkshoorn Euromovers

Adres en contactgegevens

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het EPV verhuisbedrijf zelf:

Dijkshoorn Verhuis- en Transportbedrijf B.V. – handelend onder de naam Dijkshoorn Euromovers –  is een zelfstandige onderneming die in 1952 is opgericht en is gevestigd in Vlaardingen. Dijkshoorn Euromovers is aandeelhouder van Euromovers Nederland, een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde verhuisbedrijven in Nederland die hun krachten bundelen. Zo is de klant overal in Nederland verzekerd van dezelfde hoogstaande kwaliteit. De kwaliteit van Dijkshoorn Euromovers is gewaarborgd door de volgende certificeringen: Erkende Verhuizer, PPV, ISO9001, ISO14001, VCA* en FAIMPLUS (internationaal verhuiskeurmerk). Dijkshoorn is ook maatschappelijk betrokken. Wij streven naar het behouden van de juiste balans tussen het maken van winst en de effecten die dat heeft op mensen en de wereld waarin wij leven.

Met persoonlijk advies en begeleiding ondersteunen wij uw bedrijf tijdens de periode van uw verhuizing. Er wordt goed naar u geluisterd door onze professionele verhuizers. U heeft een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na uw verhuizing. Heldere afspraken zorgen voor een eerlijke verhuizing zonder vervelende verrassingen achteraf. Door betrouwbaar te verhuizen bieden we u de juiste oplossing. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u de kennis die u nodig heeft. Samen met onze verscheidenheid aan verhuismaterialen en hulpmiddelen levert dit u een zorgeloze verhuizing op. Wij verzorgen uw verhuizing terwijl uw werkzaamheden gewoon kunnen doorgaan. Ook demontage en montage, in- en uitpakken en  opslag van de inboedel en de opslag van archief kunnen worden gefaciliteerd door Dijkshoorn Euromovers.