Verhuisbedrijf Groningen, Friesland en Drenthe

Bij verhuizen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe is niet alleen deskundigheid in verhuizen van belang, maar ook locale kennis. Erkende Projectverhuizers kennen de drie noordelijke provincies door en door en nemen u alle zorgen uit handen.


Erkende verhuisbedrijven in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe

De volgende Erkende Projectverhuizers zijn gevestigd in de drie noordelijke provincie:

Betrouwbare, deskundige en veelzijdige verhuizers

EPV verhuizers zijn dé specialisten in bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen en verhuizingen van instellingen (onder meer scholen en zorginstellingen). Erkende Projectverhuizers beschikken over uitstekend opgeleid en integer vakpersoneel en over al het benodigde materieel. Zij kennen alle ins en outs van het vak van verhuizen en kunnen u op allerhande manieren ontzorgen en ondersteunen (met advies, verhuismanagement, handyman, tijdelijke opslag (van bijvoorbeeld kunst, kantoormeubelen, promotie-artikelen en handelsvoorraad), geconditioneerd vervoer, archiefbeheer, digitaliseren, slimme voorraadlogistiek, conciërgediensten etc.
Bij een verhuizing naar, van of binnen Groningen, Friesland of Drenthe is een verhuisbedrijf met EPV certificaat een verstandige en veilige keuze. Maar ook wanneer u elders in Nederland verhuist, of zelfs naar het buitenland, staan EPV verhuizers met hun expertise, vakmanschap en aanvullende en ondersteunende diensten voor u klaar.

Heeft u geen keuze kunnen maken? Bekijk het overzicht van alle betrouwbare verhuisbedrijvenin Nederland met het EPV keurmerk.