Projectverhuizers Amsterdam

Bij verhuizen in Amsterdam is niet alleen deskundigheid in verhuizen van belang, maar ook actuele kennis van de stad met zijn vele nauwe straatjes, bruggetjes, opbrekingen, milieuzones en van het parkeerbeleid in de hoofdstad. Erkende Projectverhuizers kennen Amsterdam op hun duimpje en nemen u alle zorgen uit handen.


De volgende Erkende Projectverhuizers zijn gevestigd in de regio Amsterdam:

Betrouwbare, deskundige en veelzijdige verhuizers

PPV verhuizers zijn dé specialisten in bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen en verhuizingen van instellingen (onder meer scholen en zorginstellingen). Erkende Projectverhuizers beschikken over uitstekend opgeleid en integer vakpersoneel en over al het benodigde materieel. Zij kennen alle ins en outs van het vak van verhuizen en kunnen u op allerhande manieren ontzorgen en ondersteunen. Met advies, verhuismanagement, handyman, geconditioneerd vervoer, tijdelijke opslag (van bijvoorbeeld kunst, kantoormeubelen, promotie-artikelen en handelsgoederen), archiefbeheer, digitaliseren, slim voorraadbeheer, conciërgediensten etc.

Bij een verhuizing naar, van of binnen Amsterdam is een verhuisbedrijf met PPV certificaat een veilige en verstandige keuze. Maar ook wanneer u elders in Nederland verhuist, of zelfs naar het buitenland, staan PPV verhuizers met hun expertise, vakmanschap en aanvullende en ondersteunende diensten voor u klaar.

– Heeft u geen keuze kunnen maken? Hier vindt u een overzicht van alle betrouwbare verhuizers in Nederland met het PPV keurmerk.