Internationale verhuizers

Verhuizen naar het buitenland vraagt om bijzondere aandacht, of het nu gaat om een internationale verhuizing van een kantoor of bedrijf of om de verhuizing van uw medewerkers van of naar het buitenland (Relocation). Verhuisbedrijven met het EPV keurmerk zijn ervaren en deskundig in uiteenlopende disciplines, waaronder ook internationale verhuizingen. 

Betrouwbare, deskundige en veelzijdige internationale verhuizers

EPV projectverhuizers weten precies wat er komt kijken bij een verhuizing naar het buitenland, zoals de juiste verpakkingen, de correcte wijze van vervoer, douaneregels en agenten. Meestal is een verhuisbedrijf gespecialiseerd in bepaalde landen. Door deze kennis, ervaring en specialisatie worden onaangename verrassingen voorkomen en kunnen bovendien soms zendingen efficiënt worden gecombineerd, wat u een besparing kan opleveren. 

Wanneer u van of naar Nederland verhuist staan EPV verhuizers met hun expertise, vakmanschap en aanvullende en ondersteunende diensten voor u klaar. Erkende Projectverhuizers beschikken over uitstekend opgeleid en integer vakpersoneel en over al het benodigde materieel (en het juiste verpakkingsmateriaal). Zij kennen alle ins en outs van het vak van verhuizen en kunnen u op allerhande manieren ontzorgen en ondersteunen. Met bijvoorbeeld advies, verhuismanagement, geconditioneerd vervoer en tijdelijke opslag (van bijvoorbeeld kunst, kantoormeubelen en handelsgoederen).

Kijk hier voor een betrouwbare verhuizer met het EPV keurmerk bij u in de buurt en maak een afspraak om samen de mogelijkheden op maat te bespreken.