Erkende verhuisbedrijven in Utrecht

Bij verhuizen in Utrecht is niet alleen deskundigheid in verhuizen van belang, maar ook actuele kennis van de stad met zijn vele nauwe straatjes, bruggetjes, wegwerkzaamheden, milieuzones en van het parkeerbeleid. Erkende Projectverhuizers kennen de stad en de regio door en door en nemen u alle zorgen uit handen.


Erkende verhuisbedrijven in de provincie Utrecht

Betrouwbare, deskundige en veelzijdige verhuizers

EPV verhuizers zijn dé specialisten in bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen en verhuizingen van instellingen (onder meer scholen en zorginstellingen). Erkende Projectverhuizers beschikken over uitstekend opgeleid en integer vakpersoneel en over al het benodigde materieel. Zij kennen alle ins en outs van het vak van verhuizen en kunnen u op allerhande manieren ontzorgen en ondersteunen. Met advies, verhuismanagement, handyman, tijdelijke opslag (van bijvoorbeeld kunst, kantoormeubelen, promotie-artikelen en handelsvoorraad), archiefbeheer, geconditioneerd vervoer, digitaliseren, slimme voorraadlogistiek, conciërgediensten etc.

Bij een verhuizing naar, van of binnen Utrecht is een verhuisbedrijf met EPV certificaat een verstandige en veilige keuze. Maar ook wanneer u elders in Nederland verhuist, of zelfs naar het buitenland, staan EPV verhuizers met hun expertise, vakmanschap en aanvullende en ondersteunende diensten voor u klaar.

Bekijk hier alle betrouwbare verhuisbedrijven in Nederland met het EPV keurmerk.