Erkende EPV projectverhuizers Rotterdam

Bij verhuizen in de regio Rotterdam is niet alleen deskundigheid in verhuizen van belang, maar ook actuele kennis van de stad met zijn vele bouwwerkzaamheden en opbrekingen, milieuzones (City en Maasvlakte) en van het parkeerbeleid. Erkende Projectverhuizers kennen de situatie in groot Rotterdam en nemen u alle zorgen uit handen.


De volgende Erkende Projectverhuizers zijn gevestigd in (regio) Rotterdam:

Betrouwbare, deskundige en veelzijdige specialisten in verhuizen

EPV verhuisbedrijven zijn dé specialisten in bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen en verhuizingen van instellingen (onder meer scholen en zorginstellingen). Erkende Projectverhuizers beschikken over uitstekend opgeleid en integer vakpersoneel en over al het benodigde materieel. Zij kennen alle ins en outs van het vak van verhuizen en kunnen u op allerhande manieren ontzorgen en ondersteunen. Met advies, verhuismanagement, geconditioneerd vervoer, handyman, tijdelijke opslag (van bijvoorbeeld kunst, kantoormeubelen, promo-artikelen en handelsgoederen), archiefbeheer, digitaliseren, slim voorraadbeheer, conciërgediensten etc. Veel EPV verhuisbedrijven zijn gemengde bedrijven die zich ook gespecialiseerd hebben in verschillende vormen van transport. 

Bij een verhuizing naar, van of binnen Rotterdam is een verhuisbedrijf met EPV certificaat een veilige en verstandige keuze. Maar ook wanneer u elders in Nederland verhuist, of zelfs naar het buitenland, staan EPV verhuizers met hun expertise, vakmanschap en aanvullende en ondersteunende diensten voor u klaar.

Ook EPV verhuisbedrijven die niet in de regio zijn gevestigd kunnen verhuizingen van, naar en in Rotterdam uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle betrouwbare verhuizers in Nederland met het EPV keurmerk.