EPV Award 2019

Verhuisbedrijf UTS Abbink BV in Den Haag is voor het tweede achtereenvolgende bekroond met de prijs en titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar. De award werd uitgereikt op maandag 27 mei 2019 in Eindhoven, tijdens de vakbijeenkomst van de Erkende Projectverhuizers. Dit is een groep Erkende Verhuizers gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en organisaties. UTS Abbink BV directeuren Erwin Bouman en Cock van der Hulst ontvingen uit handen van Rijkscategoriemanager Tamara van Vastenhoven (RWS) de prestieuze EPV AWARD 2019.

Constante kwaliteit
De prijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op diverse aspecten, waaronder kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

Klanten vormen de jury
Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is ook in 2019: UTS Abbink BV.

Winnaars Award voorgaande jaren