Bedrijf verhuizen: 16 vragen voordat u de opdracht geeft

Kan een verhuizing mislukken? Helaas, ja. Wanneer het normale bedrijfsproces veel later op gang komt dan gepland, wanneer er schade is aan gebouw of inventaris, wanneer een medewerker ziek thuis is komen te zitten, wanneer er dingen (data!) ineens zijn verdwenen, wanneer het verhuisbudget flink wordt overschreden… dan is een verhuizing niet geslaagd, ook al heeft de verplaatsing plaatsgevonden.

Kwaliteit en garanties

Gelukkig is er een goede manier om de kans op bovenstaande scenario’s te minimaliseren. Of om met succes verhaal te kunnen halen bij de uitvoerende verhuizer, als het toch mis gaat. Hoe? Door een verhuizer in schakelen die de kwaliteit van zijn uitvoering onafhankelijk laat toetsen aan een complex van eisen. Een gecertificeerde verhuizer dus.

16 vragen voor de verhuizer van uw organisatie

In Nederland is dat een verhuizer die het keurmerk Erkende Projectverhuizer (EPV) mag voeren. Hieronder leest u 16 vragen die alles te maken met de certificering, die recht geeft op het EPV-keurmerk. Zij kunnen u goed van pas komen als u de offerte van een keurmerkloze verhuizer vergelijkt met die van een Erkende Projectverhuizer.

Lees het hele verhaal op:
https://www.zakelijkverhuizen.nl/blog/dga-directeur/bedrijf-verhuizen-16-vragen-voordat-u-de-opdracht-geeft/