Zekerheid in zakelijk verhuizen
488 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,8

Saan Verhuizingen B.V.

Home » Alle Erkende Projectverhuizers » Saan Verhuizingen B.V.

Adres en contactgegevens

Saan Verhuizingen B.V. W: www.saan.nl
Weesperstraat 78-82 E: verhuizingen@saan.nl
1112 AN Diemen T: 020-6606060
KVK: 33167945
8,8
8,4

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO PPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het PPV verhuisbedrijf zelf:


 
Ruim een eeuw ervaring met verhuizen
Koninklijke Saan verhuist al meer dan een eeuw. In die tijd hebben wij een grote hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd en onze diensten gaandeweg uitgebreid. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of de herhuisvesting van een organisatie met meerdere vestigingen, Saan verzorgt uw verhuizing van a tot z.


Onze opdrachtgevers
Wij voeren verhuizingen uit voor zakelijke dienstverleners, industriële bedrijven, medische instellingen, banken en verzekeringsmaatschappijen, musea, maar ook voor particulieren. Om wat voor verhuizing het ook gaat: Saan zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en eventuele bedrijfsprocessen gewoon doorgang kunnen vinden.

Saan ontzorgt u totaal
Verhuisopdrachten worden samen met onze opdrachtgevers voorbereid, gecoördineerd, begeleid en uitgevoerd door uitstekend opgeleide vakmensen. Wanneer u dat wenst, kunt u aan Saan de volledige zorg rondom uw verhuizing uit handen geven.
Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij de ondersteuning van de eigen facilitaire organisatie. Een Handyman van Saan voert dan – tijdelijk of op reguliere basis – licht technische- of interne verhuiswerkzaamheden uit.
Naast verhuizingen verzorgt Saan ook (tijdelijke) opslag en beheer van inboedels, piano’s en vleugels en kantoormeubilair. Verder verzorgt Saan ook de- en montage van meubilair en het in- en uitpakken.

Surf naar www.saan.nl voor meer informatie.

Testimonials van klanten van dit verhuisbedrijf:
Rotary Wing Training Centre (RWTC)
Componentenbedrijf NetTrain Tilburg