Zekerheid in zakelijk verhuizen
490 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,8

PPV AWARD 2014

Publicatiedatum: 19 Mei 2014
Home » Nieuws » PPV AWARD 2014
Zoetermeer

Holwerda Top Movers in Almere is uitgeroepen tot Erkende Projectverhuizer van 2014. Ondernemer Jaap Holwerda ontvangt daarvoor vandaag de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer van 2014´. De Award is toegekend op basis van de resultaten van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder opdrachtgevers van verhuizingen van kantoren, bedrijven en instellingen. 


De PPV Award is bedoeld om de waardering van de klant voor Erkende Projectverhuizers op basis van aspecten als kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit tot uitdrukking te brengen. De klantwaardering is openbaar op deze website en vormt een belangrijk onderdeel van het PPV branchekeurmerk, dat de klant de zekerheid biedt van dé specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen. Het klanttevredenheidsonderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door Klantenvertellen.

De Award is in 2013 in het leven geroepen om positieve aandacht te geven aan het vakmanschap en de kwaliteit van gecertificeerde Erkende Projectverhuizers en vooral ook op de teamprestatie van de verhuismedewerkers zichtbaar te maken. De PPV Award is uniek doordat niet een jury, maar het collectieve klantoordeel beslissend is. Klanten kunnen verhuizers op in totaal 15 aspecten beoordelen. Het bedrijf met de meeste tevreden klanten wint de Award.

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in Houten.