Zekerheid in zakelijk verhuizen
488 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,8

Codekamer Verhuizen ingesteld

Publicatiedatum: 22 September 2015
Home » Nieuws » Codekamer Verhuizen ingesteld
Doel van de Code verantwoordelijk marktgedrag is om doorgeschoten marktwerking tegen te gaan, de Code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan. 

Het doel van de Codekamer is het actief bijdragen aan verantwoordelijk marktgedrag in de verhuisbranche, door implementatie van de code, verbreiding van de code en behandeling van meldingen over niet-naleving door ondertekenaars van de code. In haar werkwijze en communicatie draagt de CVK bij aan een goed imago van de verhuisbranche. De Codekamer is paritair samengesteld uit vertegenwoordigers van werknemersorganisaties (werknemers), opdrachtnemers (verhuisbedrijven), opdrachtgevers in verhuisdiensten (inkopers) en (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers. Als voorzitter is benoemd mevrouw Marielle van der Keur, directeur van Tenderservice Nederland en verbonden aan de Commissie van Aanbestedingsexperts.

Het secretariaat van de Codekamer Verhuizen wordt gevoerd door (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers, E: info@erkendeverhuizers.nl.