Zekerheid in zakelijk verhuizen
511 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,6

Wegwijzer naar de specialisten in zakelijk verhuizen

Keurmerk EPV heeft tot doel om opdrachtgevers in het bonte landschap van verhuisdienstverleners de weg te wijzen naar dé specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om een om een kleine bedrijfsverhuizing, een complexe, grootschalige en risicovolle projectverhuizing of om een zorgverhuizing die om veel geduld, tact en extra persoonlijke aandacht vraagt. Onze missie is dat elke EPV verhuizing voor de opdrachtgever een succes wordt.

Het EPV keurmerk omvat actuele eisen (.pdf) die zijn gebaseerd op de vraag van opdrachtgevers. Het gaat hierbij om objectieve kwaliteitseisen gericht op onder meer veiligheid en integriteit, kwaliteit en het vakmanschap van de certificaathouders en de verdere ontwikkeling daarvan. Na afloop van de verhuizing wordt de klantwaardering onafhankelijk gemeten en openbaar gemaakt op de website van het keurmerk, dit is een harde keurmerkeis.

Door middel van regelmatige objectieve en onafhankelijke toetsing door een daatoe geautoriseerde Certificerende Instelling wordt bewaakt of de EPV verhuisbedrijven nog steeds het predicaat verdienen. Over de uitvoering van het EPV keurmerk wordt onafhankelijk toezicht gehouden.

EPV is een toonaangevend kwaliteitskeurmerk dat vanuit de behoefte van de klant is ontwikkeld en waarover de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche, als schemabeheerder waakt. Het EPV keurmerk vereenvoudigt het keuzeproces en zorgt ervoor dat de opdrachtgever zich volledig kan blijven richten op de eigen bedrijfsvoering. Wanneer dit keurmerk bij aanbestedingen wordt gebruikt, houdt dat in dat alle werkzaamheden in relatie tot het voorwerp van de opdracht uitgevoerd worden overeenkomstig de in dit keurmerk beschreven eisen aangaande kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om u als inkoper van verhuisdiensten behulpzaam te zijn bij het opstellen van uw programma van eisen, heeft de Organisatie voor Erkende Verhuizers (brancheorganisatie voor de verhuisbranche) de handreiking openbare aanbesteding verhuisdiensten opgesteld. Handig als checklist voor uw PvE.

Ook Erkende Projectverhuizer worden? Klik hier.